• Romana
  • English

Web Design

ImageOferim un pachet de complet de  servicii necesare producerii, instalarii si promovarii paginilor de web.

Vrei sa iti prezinti firma , vrei sa iti faci reclama sau chiar sa iti vinzi serviciile sau produsele.Ai nevoie de o pagina web bine construita, care se incarca rapid si este atragatoare. Intotdeauna recomandam celor care nu au inca un site, sa nu ezite si sa isi faca unul. Preturile noastre sunt printre cele mai mici de pe piata romaneasca. Prezenta pe internet este foarte importanta. In prezent, petrecem foarte mult timp pe internet, cautand informatii din ce in ce mai variate. Nu mai este nevoie sa amintim cat ne ajuta internetul in activitatea pe care o desfasuram zi de zi, la serviciu sau acasa.
Pentru mediul de afaceri, internetul reprezinta cel mai usor mod de a-ti face publicitate, un mod simplu de a afla lumea ca existi, de a afla ce oferi, ce produse, ce servicii... Credem ca un site web este o investitie care isi poate dovedi eficienta numai daca aduce firmei o imbuntatatire substantiala a afacerilor sale. Altminteri, oricat de bine ar fi realizat, site-ul este doar o risipa inutila de timp si bani.
Nu, nu incercam in clipa asta sa te convingem sa iti faci cu noi un site, ci ca ai nevoie de un site. Indiferent cine alegi sa ti-l faca. In urma analizei specificatiilor si in concordanta cu imaginea globala promovata de beneficiarul serviciilor web, se va stabili un concept al site-ului. In definirea acestui concept recomandam colaborarea cu agentia de publicitate desemnata de client.

Daca in sfarsit te-ai hotarat, si vrei sa iti prezinti firma sau institutia, vrei sa iti faci reclama sau chiar sa iti vinzi serviciile sau produsele, ai nevoie de o pagina web bine construita, care se incarca rapid si este atragatoare.
Optimizarea grafica a unui site presupune realizarea echilibrului intre aspectul estetic si cel functional (mentinerea unei dimensiuni reduse a imaginilor pentru o incarcare repida a intregii pagini). Si in acest domeniu experienta unui "grafician de web" este extrem de importanta.

Preturile noastre sunt printre cele mai mici de pe piata romaneasca. Abordam strategic fiecare proiect plecand de la obiectivele, identitatea clientului, target-ul si obiectivele proiectului. Consiliem pentru canalizarea proiectului in producator de valoare.
Fiind o echipa de profesionisti, va ajutam sa va gasiti adevarata identitate, creandu-va exact imaginea pe care v-o doriti. Acest lucru presupune o foarte stransa colaborare, echipa noastra este mereu receptiva la ideile si sugestiile Dumneavoastra, comunicam in permanenta, luam decizii doar impreuna, fiind astfel aproape imposibil sa va dezamagim.Ele nu sunt altceva decat un site web care permite clientului sa lanseze o comanda (si eventual sa plateasca prin intermediul unei carti de credit) care apoi este prelucrata de detinatorul magazinului. Articolele comandate sunt livrate catre client prin posta sau prin intermediul propriului sistem de livrare.

Este practic cea mai ieftina metoda de a vinde! Nu aveti nevoie de magazine costisitoare, nu trebuie sa platiti o multime de salarii!Un magazin electronic realizat de noi va costa mai putin decat o taraba la marginea orasului! Comertul electronic sau comertul virtual este o metoda de vanzare prin Internet si se realizeaza prin intermediul asa numitelor magazine electronice sau virtuale.


Cataloage online. Deschis zi si noapte magazinul virtual iti poate face cunoscute si vinde produsele continuu.Intregul tau catalog online, disponibil in orice moment pentru cumpararea instantanee a oricarui produs.

Cand vobim de web design, ne adresam in special, firmelor care nu au alocat un buget prea mare pentru prezenta pe internet, dar care vor totusi sa isi completeze imaginea.

 Modul de Lucru

• fixam de comun acord o intalnire;
• va prezentam ce solutie se adapteaza cel mai bine pe necesitatile dvs, si va furnizam toate informatiile de care aveti nevoie pt a lua o decizie in cunostinta de cauza;
• stabilim impreuna solutii pentru design-ul site-ului dumneavoastra;
• ne ocupam de rezervarea domeniu.ro (inregistrat pe numele dumneavoastra);
• va putem oferi si o solutie de gazduire a site-ului;
• il putem inscrie pt dvs. in portaluri romanesti;
• pregatirea mesajului (a site-ului) prin SEO si content - optimizarea aplicatiei pentru a fi cat mai bine citita de motoarele de cautare. Difuzarea informatiei prin utilizarea de unelte gratuite sau platite gen: inscriere in directoare, cross reference, direct emailing, newsletere, media on line – bannere, ad-uri, articole, anunturi. ;

 

 
  Copyright © Pret-Corect, 2007 | Privacy Policy

Jocuri flash - Roportal Smarty Web Director - istet si util Director Web