• Romana
  • English

Bine ati venit la Pret-Corect!

ImagePret-Corect Team a fost infiintata de o echipa de ingineri si dezvoltatori si si-a propus  sa creeze o platforma de tipul "all-inclusive" (totul inclus), la un pret rezonabil, pentru dezvoltarea serviciilor web, atat in domeniul comercial cat si in cel corporatist. Inca de la inceput, Pret-Corect Team si-a atins acest obiectiv, dezvoltand servicii web de calitate pentru toti clientii sai.

Pret-Corect Team ofera servicii de baze de date, web design, dezvoltare de soft si service IT. Putem oferi companiilor mici sau corporatiilor solutii creative si servicii de calitate la un pret rezonabil. De asemenea, serviciile noastre de promovare pe Internet si de intretinere a aplicatiilor pot fi adaptate cerintelor dvs. specifice.

Oferim servicii complete de web design, de la planificarea primelor etape pana la implementare si testare. Pret-Corect Team ofera o serie cuprinzatoare de servicii pentru tot ce ai nevoie pentru a-ti aduce afacerea ta on-line pe Internet, pornind de la gazduire, proiectare, pana la dezvoltare si actualizare. Toate aceste servicii imbina armonios performanta, usurinta utilizarii si implementarii datelor, precum si garantia sigurantei intregului site. Prin cateva etape simple si rapide, site-ul dvs va fi online.

 

 

 
  Copyright © Pret-Corect, 2007 | Privacy Policy

Jocuri flash - Roportal Smarty Web Director - istet si util Director Web